Езикови преводи За нас

Фирма за езикови преводи “ВИАНА” е специализирана в извършване на езикови преводи от и на повече от 30 езика и легализация на всякакъв вид документи. Стремим се да осигурим надежни услуги, превод на документи на най-високо равнище и на конкурентни цени. Агенция за преводи Виана е една от водещите в своя бранш, като още от основаването си през 2002г. фирмата е оторизирана от Дирекция “Консулски отношения” на Министерство на Външните работи с договор № 1804, по силата на който извършва своята преводаческа дейност. От  юни 2013г. фирмата  е сертифицирана за качество на  предоставянето на преводачески услуги и съответствие с
Европейските стандарти  от  Българският институт по стандартизация и Austrian Standards Plus Certification  и притежава сертификат за EN 15038:2006
ВИАНА работи с професионален екип от “заклети” преводачи, гарантиращ точност и качество на превода, без ограничения в съдържанието и терминологията на текста /технически, юридически,икономически, медицински и др./ и с максимална гъвкавост по отношение на сроковете за предаване на готовите текстове с преводи.
Посветена на целта да предоставя рентабилни и висококачествени езикови преводи Виана поддържа силна връзка със своите клиенти, като се стреми да предостави на всеки от тях уникално решение, съответстващо на техните нужди.
Ние предоставяме висококачествени услуги на физически лица, голям брой компании, вариращи от малки фирми до големи корпорации. Разгледайте нашия Списък с Клиенти, за да добиете реална представа за широкия обхват от сфери на  дейност, с които има опит нашата агенция за преводи.
Виана е винаги отворена за добри профисионалисти. Ние се възхищаваме на хора които са амбициозни, интелигентни и високо образовани. Агенция за езикови преводи Виана е в постоянно търсене на личности желаещи да се присъединят към екипа от езикови преводачи. Ако желаете да работите с нас като преводач на свободна практика, моля попълнете приложения формуляр за кандидатстване и го изпратете на адрес officeviana@yahoo.com. Ние ще прегледаме Вашата молба и ако тя отговаря на нашите изисквания за работа като преводач, Вашата кандидатура ще бъде приета.